CAMPING TOPPER (ANIMATIE)

Camping Hemels zoekt enthousiastelingen!


WAT GA JIJ DOEN?

Voor ons animatieteam wij op zoek naar gedreven collega’s die zich in willen zetten op dé familiecamping van Nederland. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de lach op de gezichten van alle gasten van Camping Hemels.  Jij bent een grappige, energieke en gezellig persoon! Jij zal de verantwoordelijkheid nemen voor ons activiteiten programma op de camping. Denk aan; spelleider, showdanser, musicalentertainer, minidisco, knutselen, speurtochten. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Reageer dan op deze vacature en wordt deze zomer deel van ons Hemelse Team!

TEAM HEMELS

Wij zijn dé pop-up camping van Nederland waar onze gasten een zorgeloze tijd moeten gaan bleven. Naast onze luxe kampeertenten, de beachbar en het onwijs gave attractiepark Hemelrijk hebben we alleen nog enthousiastelingen nodig om ons team te versterken! Jij komt werken in een gezellig jong team op dé familiecamping van Nederland! Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de lach op de gezichten van alle gasten van Camping Hemels.

WIE BEN JIJ?

  • 16 jaar of ouder
  • Minimaal 2 weken beschikbaar (inclusief GRATIS verblijf op de camping, slaap je liever thuis? Ook mogelijk!)
  • Behulpzaam
  • Een echte teamplayer
  • Het zonnetje in huis!

Ben jij net zo enthousiast als wij, en heb jij zin in de (bij)baan van je leven?! Reageer dan snel!

Bij vragen over de vacature mag je contact met ons opnemen via personeel@campinghemels.nl

OF

SOLLICITEREN VOOR HET LEUKSTE ZOMERBAANTJE VAN 2021!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.