Beach bar HEMELS

Een zomer om nooit te vergeten!

Van tijd tot tijd verdient iedereen het even om ons volledig te ontspannen. Wil je dus even een dagje niet koken of afwassen? Dan ben je van harte welkom in onze prachtige beachbar. Hier staat er elke dag iets nieuws bij op het menu zodat je zeker weet dat er iets lekkers bij zit voor jou en je gezin! Ook zijn diverse avonden ingericht voor live-entertainment en gezellige spelletjesavonden. Neem plaats op het terras en laat je verrassen! 

In Beachbar Hemels is iedere avond een ander thema te vinden. Vlieg in een week de hele wereld over en waan je in de geuren en kleuren van diverse bestemmingen. En dat allemaal in ons eigen land. Van Italiaanse pizza’s en pasta’s naar Spaanse tapas naar een Mexicaans buffet. Zie je het al voor je? Een lekkere taco eten met je sombrero op.. Wat een feest! 

Ontbijt & lunch

In de ochtend staat ons personeel al vroeg voor je klaar om jou en je gezin te voorzien van een hemels ontbijt. Schrijf je elke dag in voor een vers ontbijtje in de ochtend.  Ons ontbijtbuffet bevat diverse broodjes, diverse beleg, gekookte eitjes, een lekker croissantje met jam of nutella, wat yoghurt en fruit. Voor de lunch kun je terecht bij de diverse restaurants op Hemelrijk. Neem heerlijke nacho’s bij Ruig en pizza’s bij de Oervallei. Bij Zeeroversland kun je genieten van lekkere frietjes met een snack. Bij de Ballenfabriek kun je pauzeren in de Fabriekskantine met een eigen samengestelde donut en bij de Kinderkermis kun je terecht voor een lekker kopje koffie of thee, met een lekker tussendoortje.