Faciliteiten

Onze voorzieningen

Unieke locatie

Waan je in de hemelse geuren en kleuren van Billypark Hemelrijk. Een strandbad met daaromheen een aanbod van thematische binnen- en buiten attracties, waaronder bijvoorbeeld ook een Oeverzwaluwwand en een observatiehut.

WC & douches

Uiteraard kun je gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. In al onze douches vind je een voorcabine om je spullen droog te houden tijdens het douchen.

Campingwinkeltje

In de winkel op ons terrein kun je alles vinden van ontbijtproducten tot snacks, en van cadeaus tot kampeerbenodigdheden. (Wij verkopen geen alcohol en tabak).

Coronamaatregelen

We doen er bij Hemels alles aan om het naleven van de Nederlandse Coronamaatregelen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo houden we rekening met het houden van anderhalve meter afstand en vind je mondkapjes en handgel in ons campingwinkeltje.

Zomerse avonden bij het kampvuur

Sluit aan rondom het kampvuur, zing mee en geniet van de muziek en mooie verhalen.

Attracties en Entertainment

Op Camping Hemels kun je de gehele dag gebruik maken van alle attracties en entertainment op BillyBird Park Hemelrijk. Ook ná sluitingstijd van recreatiepark Hemelrijk hebben we bij Hemels genoeg in petto om je grenzeloos te kunnen vermaken.

Beach Bar

Kom genieten bij onze Beach Bar met de heerlijke sfeer, hapjes en drankjes van Brouwlokaal Cravt uit Uden. Neem plaats op het terras en laat je verrassen door de smaken die Cravt te bieden heeft.

Gratis WiFi

Toch graag verbonden blijven met de wereld buiten Hemels? Op het terrein zijn vijf WiFi-punten geïnstalleerd om je overal te kunnen voorzien van gratis internet.

Grote speelplaats

Waan je in de grootste speelplaats die een camping ooit gezien heeft! BillyBird Park Hemelrijk

Plattegrond

De indeling van onze Glamping

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Plattegrond Camping Hemels
1

De Melchior & De Caspar (vierpersoonstenten & tweepersoonstenten)

2

De Balthasar (zespersoonstenten)

3

Hemelse Kampeerplaatsen Tent

4

Hemelse Camper- Caravanplaatsen

5

Parkeerplaatsen

6

Sanitair

7

Recreatieterrein

8

Beachbar Hemels

9

BillyBird Park Hemelrijk

10

Strandbad

FAQ

Veelgestelde vragen

Alle bezoekers van Hemels hebben onbeperkt toegang tot het park! De openingstijden van het park zullen hetzelfde zijn als normaal.

Je mag met maximaal twee personen uit verschillende huishoudens in een tent verblijven. Als je uit één huishouden komt, mag je met zoveel mensen in de tent verblijven als je vooraf hebt geboekt. De prijzen zijn te vinden op de reserveringspagina.

Bij Hemels zijn de maandagen en vrijdagen vaste aankomst en vertrek dagen. Daarom zijn de volgende verhuur arrangementen mogelijk:

  • Maandag t/m vrijdag (4 nachten)
  • Vrijdag t/m maandag (3 nachten)
  • Maandag t/m maandag (7 nachten)

Voor de losse kampeerplekken gelden er geen vaste aankomst en vertrek dagen en is het mogelijk om elke dag aan te komen en te vertrekken.

Bekijk hier wat je allemaal in en om jouw tent kunt vinden.

Op het terrein zijn auto’s slechts beperkt toegestaan. Het is alleen bij de losse kampeerplekken toegestaan om met de auto de spullen en/of caravan af kunt zetten bij je kampeerplek. Na het neerzetten willen we graag dat de auto op de parkeerplaats word neergezet. Bij de vooropgezette luxe accommodaties is het niet mogelijk met de auto de spullen af te zetten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen veilig en ongestoord kan rondlopen. Parkeer je auto op de aangewezen parkeerplaats. Parkeren is €0,-

Er is gratis WiFi aanwezig in onze Beach Bar.

Inchecken is mogelijk vanaf 13.00 tot 20.00 uur.

Er worden de hele week lang verschillende activiteiten georganiseerd. Je vindt ze in het activiteitenoverzicht.

Uitchecken mag tot 10.00 uur.

De receptie is 24 uur per dag open. We zijn te bereiken via WhatsApp en telefoon.

Het terrein van Camping Hemels is zo ingericht dat je gemakkelijk anderhalve meter afstand van elkaar kunt houden. Over het hele terrein liggen looplijnen; deze dienen te allen tijde gevolgd te worden. Bovendien is er ruim voldoende sanitair voor alle campinggasten. Dit wordt na elke shift grondig schoongemaakt. Wij vragen bezoekers goed en regelmatig hun handen te wassen voordat zij een algemene ruimte betreden. Daarnaast kunnen de gasten op meerdere plekken hun handen ontsmetten.

JA! Camping Hemels zal alsnog door gaan als Hemelrijk niet open mag. Op Camping Hemels hebben wij hard gewerkt om ons hier goed op voor te bereiden. Zonder Hemelrijk heeft Camping Hemels nog genoeg activiteiten, entertainment en plezier bij de Beach Bar te bieden. Je kan daarom zorgeloos bij ons komen genieten en een heerlijke vakantie tegemoet gaan bij Camping Hemels.

Vuur maken is toegestaan op de aangewezen plekken. Wegens brandveiligheid is het niet toegestaan bij de eigen tent vuur te maken.

Het is op de aangewezen plekken toegestaan om te barbecueën. Bij droogte kan deze mogelijkheid worden ingetrokken op last van de brandweer​.

In verband met de huidige corona maatregelen is het niet toegestaan om gasten uit te nodigen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ja, deze zijn inbegrepen bij onze verhuur accommodaties.

Ja, in de vooropgezette luxe tenten is een lamp en een stroompunt aanwezig, zodat je je telefoon of laptop kunt opladen.

Camping Hemels is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Alleen onze sanitaire voorzieningen zijn dat momenteel niet. Wil je toch graag bij ons verblijven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij vragen een borg van € 100,-. Deze krijgt u binnen twee weken na uitchecken terug.

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze koelkast voor babymelk. Geef dit aan bij reservering.

Bij annulering hanteren wij annuleringskosten. Deze kosten bedragen:

bij annulering meer dan 4 weken voor de aankomstdatum, 25% van de overeengekomen prijs;
bij annulering binnen 3 – 4 weken voor de aankomstdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
bij annulering binnen 2 – 3 weken voor de aankomstdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
bij annulering binnen 2 weken voor de aankomstdatum, 100% van de overeengekomen prijs.
Het resterende saldo zal gerestitueerd worden, na aftrek van de boekingskosten.

Bij Camping Hemels is er geen sprake van een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

De eerste 50% bij het maken van een reservering en het resterende bedrag moet 4 weken vóór aankomst worden voldaan.

Coronamaatregelen

Camping Hemels is coronaproof

Je kunt dit seizoen zorgeloos bij Camping Hemels komen genieten! Om je goed voor te bereiden op een heerlijke vakantie, hebben we alle maatregelen op een rijtje gezet.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

  • Het terrein van Camping Hemels is zo ingericht dat je gemakkelijk anderhalve meter afstand van elkaar kunt houden.
  • Bovendien is er ruim voldoende sanitair voor alle campinggasten. Dit wordt na elke shift grondig schoongemaakt.
  • Op het terrein zijn diverse plekken aanwezig waar je de handen kan desinfecteren.

Om de gezondheid van de gasten en de medewerkers te waarborgen, vragen wij je om je aan de volgende maatregelen te houden:

  • Vermijd fysiek contact met mensen van buiten je eigen gezin.
  • Houdt in openbare ruimtes anderhalve meter afstand.
  • Heb je klachten? Laat dit ons dan weten. Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing!

Camping Hemels en BillyBird Park Hemelrijk

Gaat de camping door als BillyBird Park Hemelrijk gesloten moet blijven vanwege coronamaatrdegelen? JA! Camping Hemels zal alsnog door gaan als Hemelrijk noodgedwongen moet sluiten. Op Camping Hemels hebben wij hard gewerkt om ons hier goed op voor te bereiden en hebben een uitgebreid entertainment- en activiteitenprogramma voorbereid. Je kunt dus zorgeloos bij ons komen genieten en een heerlijke vakantie tegemoet gaan bij Camping Hemels.

Hieronder nogmaals alle maatregelen op een rijtje:

Kamperen:

In verband met corona mag je met één huishouden in een kampeermiddel overnachten. Als je in verschillende kampeermiddelen slaapt, mag je met meerdere huishoudens op een kampeerplek staan.

Schoonmaak en sanitair:

Elke dag vinden bij contactpunten zoals de beachbar, receptie en sanitaire gebouwen meerdere schoonmaak rondes plaats. Desinfectie punten staan verspreid over het camping terrein. In de sanitaire gebouwen moet er anderhalve meter afstand worden gehouden. Afhankelijk van de regelgeving van het RIVM kunnen wij je vragen een mondkapje te dragen.

Tot slot:

De maatregelen rondom Corona kunnen per week verschillen. Wij zullen altijd de regelgeving van het RIVM volgen. Uiteraard hopen we dat de maatregelen juist versoepelen in plaats van aangescherpt worden. We houden ons gasten hiervan op de hoogte. Heb je nog vragen rondom de maatregelen en je verblijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@campinghemels.nl voor de laatste update!